Începe un weekend memorabil - Super concerte la ”Sibiul de Odinioară” și multe alte evenimente

Ne așteaptă un final de săptămână pe cinste la Sibiu. Evenimente sunt din toate domeniile, pentru toate gusturile și vârstele. E un week-end plin, de care cu siguranță vă veți aminti mai încolo. Asta cu condiția să participați la cât mai multe evenimente. Noi vă spunem care sunt acestea, iar voi alegeți.

Sibiul de Odinioară a ajuns la cea de-a 5-a ediție, iar în acest week-end campingul din Dumbrava va fi din nou animat. Concertele vor răsuna timp de două zile, mâncarea tradițională nu va lipsi nici ea, iar copiii vor avea un loc special amenajat pentru ei. Așa că nu e chip să nu treceți pe acolo sâmbătă și duminică. Începe un weekend memorabil - Super concerte la ”Sibiul de Odinioară” și multe alte evenimentePrima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Cum muzica rock de altădată s-a dovedit a fi o rețetă câștigătoare la ultimele trei ediții, organizatorii au decis să rămână consecvenți acesteia. Astfel sâmbătă, 18 august, pe scenă în recital vor fi cei de la Compact, Timpuri Noi și Onenightstand. Cine mai concertează și ce surprize vă așteaptă, aflați de aici.Începe un weekend memorabil - Super concerte la ”Sibiul de Odinioară” și multe alte evenimente

 

Și pentru ca distracția să continue la Sibiul de Odinioară, trebuie musai să înceapă în Cotton Pub by Night. Vineri și sâmbătă seară de la ora 22, pe terasă, DJ Kiki Barnu dă tonul muzicii și al distracției. Petrecerea se va termina dimineața devreme, așa că asigurați-vă că aveți un loc unde să vă odihniți. Sunați la 0752268866 și faceți o rezervare.

”Târgul Creatorilor Populari din România” este evenimentul din acest final de săptămână din Muzeul în Aer Liber. Acolo veți întâlni tradiția pur românească și veți petrece ore relaxante. Veți pleca și cu un suvenir tradițional, așa că trebuie musai să mergeți acolo. Detalii despre eveniment, aici.

Tot în Muzeul în Aer Liber, pe toată durata wek-end-ului vor avea loc animații cu diverse ipostaze ale țăranului român din perioada Primului Război Mondial până la Marea Unire.O inițiativă interesantă ce nu trebuie ratată, iar detalii despre ea, aici.

Începe un weekend memorabil - Super concerte la ”Sibiul de Odinioară” și multe alte evenimente

Seria concertelor ”Vinerea Verde” continuă la biserica Evanghelică. Vineri, de la ora 12:15, în Ferula Bisericii, încep noi acorduri. În galeria Ferulei şi-a gasit locul provizoriu orga mică, Hahn, care va acompania toate cele 10 concerte, până la finalul lunii august.

Calfele călătoare vor putea fi văzute muncind, dar vor împărtăși din poveștile lor celor interesați în fiecare zi a finalului de săptămână, de la ora 12, în Piața Huet.

Finala European Young Chef Award va avea loc duminică, în Piața Mare, de la ora 12. Patru concurenți se vor întrece pentru a obține primul loc, iar concursul este deschis publicului. Cine sunt finaliștii și ce vor găti, aflați de aici.

Ultima oră

Comentariul meu