o sibiancă luptă cu o boală necruțătoare - claudia are nevoie urgentă de ajutor

Claudia Tănase are 40 de ani. Până acum doi ani viața ei era una normală- avea un serviciu, se bucura de orice, dar cel mai mult de băiețelul ei Patrick. Asta până când a fost diagnosticată cu cancer la colon. A reușit să îl învingă, dar anul trecut boala a recidivat. Acum se luptă a doua oară, iar de această dată vrea să îl răpună. Și nimic nu îi dă mai multă putere decât Patrick, care îi spune că vrea să fie împreună mereu. Pentru ca asta să se întâmple Claudia are însă nevoie de ajutorul nostru. A găsit un tratament pentru boala ei, în Turcia, dar este extrem de costisitor.

A învins prima dată
Claudia a fost diagnosticată cu cancer de colon în urmă cu 2 ani. Atunci a fost operată iar lucrurile păreau rezolvate. ”Boala a fost depistată direct în stadiul 3. Dar s-a putut opera, am făcut apoi 8 ședințe de chimioterapie și cancerul a dispărut. Am mers la control din 3 în 3 luni și lucrurile erau ok”, povestește Claudia.
Asta până anul trecut, când a ajuns din nou la medic în urma unor probleme de sănătate. ”Mi-au făcut niște analize și mi-au spus că am o tumoare în burtă. În urma altor investigații a reieșit faptul că este o recidivă de la colon, pentru că celulele erau din intestin. Medicii de la Cluj însă au spus că nu se poate așa ceva, că doar 7 cazuri în lume există cu astfel de recidivă. Așa că am primit tratament greșit, ca pentru probleme genitale. După o perioadă au făcut din nou analizele, s-au convins că e recidivă și mi-au schimbat tratmentul”, spune Claudia.

O șansă în Turcia
Pentru că nu a primit tratament corespunzător de la început, tumoarea Claudiei a ajuns acum la 15 centimetri, după ce la începutul anului avea 9 centimetri. Printr-o cunoștință însă Claudia a aflat că în Turcia ar putea primi o șansă la viață. ”Am fost acolo și mi-am făcut analizele. Medicul a spus că pe lângă medicamentele din România el ar mai fi băgat încă ceva, dar probabil că aici medicii au decis să nu introducă acel medicament pentru că poate provoca cheaguri de sânge, iar eu am trombofilie. Dar, acolo a spus că ei pot face acest lucru sub supraveghere medicală, iar acel medicament mi-ar face foarte bine”, spune Claudia.

Sibianca are strânși 9.000 de euro, dar acești bani i-ar ajunge doar pentru câteva ședințe de chimioterapie în Turcia. ”O ședință costă între 1500 și 2000 de euro. Banii ce îi am acum nu mi-ar fi suficienți. Așa că am decis să îi țin pentru operație, pentru atunci când tumoarea se va retrage și va putea fi extirpată. Până atunci voi continua chimio în România. Dar, dacă voi reuși să adun banii necesari voi pleca în Turcia și pentru tratament, pentru că asta înseamnă o șansă în plus pentru mine”, spune Claudia.
O șansă pentru Claudia înseamnă o șansă și pentru băiețelul ei la o viață normală, la o viață pe care orice copil trebuie să o aibă- alături de mama sa. Claudia, la fel ca orice mamă își dorește să își vadă copilul crescând și își dorește lucurul acesta sănătoasă fiind, și nu de pe un pat de spital. Claudia are o șansă, iar noi o putem ajuta să profite de ea.

Conturile Claudiei sunt deschise pentru oricine dorește să o ajute. Orice sumă înseamnă un pas înainte spre vindecarea unei mame.

LEI: RO55INGB0000999907891841

EURO: RO80INGB0000999908220027

Ambele sunt deschise pe numele Claudia Simona Tănase, la ING Bank București Centrala

Ultima oră

Comentariul meu