psd sibiu acuză: ecaterina andronescu a răspuns ordinelor lui klaus iohannis
FOTO arhivă

Organizația județeană PSD Sibiu a transmis, miercuri, că senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu „a răspuns ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis” atunci când a cerut într-o scrisoare deschisă schimbarea Guvernului Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„După ce a trimis o înregistrare din fața șemineului de marmură de la Cotroceni cu un discurs prin care a încălcat din nou Constituția și a îndemnat la o răzmeriță împotriva instituțiilor statului și a Guvernului, Werner a lăsat țara în haos și nu a mai spus nimic. Între timp, Eurostat trimite oficial către România date despre creșterea economică record din Europa. În plus, economia în România este în ascensiune: +1,4% creștere PIB în trimestrul 2 în comparație cu trimestrul 1. În deriva declarațiilor președintelui Werner K. Iohannis, Ecaterina Andronescu a ținut să facă jocul președintelui și să-si atace colegii fără niciun argument solid”, a transmis PSD Sibiu, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Organizația județeană a adăugat că Andronescu „a procedat mișelește”.
„Nu este corect ca doamna Andronescu să ceară înlocuirea unui guvern care a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut. Nu e firesc pentru un om politic cu o asemenea experiență să-si expună frustrările din cauză că nu a mai ocupat un scaun de ministru în Guvernul PSD. Din păcate, Ecaterina Andronescu a răspuns imediat ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis, a procedat mișelește acționând din interiorul partidului și și-a atacat colegii. Transmitem președintelui Iohannis și doamnei Andronescu că PSD rămâne o echipă puternică, unită și determinată în a-și duce la îndeplinire programul de guvernare, pentru ca românilor să le fie tot mai bine”, au completat reprezentanții filialei social-democrate din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu