managerul sălii transilvania: consilierii locali si județeni din psd sibiu să își ceară scuze public pentru mizeria din piața victoriei

Adrian Bibu a povestit pe contul său de Facebook cum a fost fugărit în Piața Victoriei de către jandarmi. Managerul Sălii Transilvania le cere consilierilor locali și județeni ai PSD să își ceară scuze pentru ’’mizeria din Piața Victoriei.

’’De vineri incoace ma gandesc la un lucru: consilierii locali si judeteni din #PSD ar trebui sa isi ceara scuze public pentru mizeria din Piata Victoriei. De asemenea Prefectura, ca si reprezentant al unui guvern care si-a gazat cetatenii ar trebui sa isi ceara scuze. Ma gandesc ca ei ar trebui sa fie in primul rand sibieni si oameni de bine, si apoi membri ai unui partid din a carui ordin sute de persoane au ajuns in spital. Urmaresc pe Facebook filmele protestului si pot doar sa confirm: da, s-a dat cu gaze lacrimogene si iritante, da, ne-au fugarit ca pe caini pe strazi. Cand am ajuns in Piata Victoriei chiar le-am spus prietenilor ca este ca acasa la Sibiu: carucioare, catei, biciclete, oameni zambitori care isi aruncau sticlele goale la gunoi. Peste 10 minute nu mai puteai respira si toti acesti oameni fugeau disperati sa scape de norul de fum. In jurul meu nu am vazut provocatorii, galeristii sau cine au fost aia. In schimb mi-am luat gaze de cel putin 5 ori si am facut kilometri incercand sa imi scot prietena din zonele periculoase cand au inceput violentele asupra protestatarilor.
Asadar domnilor consilieri psd daca intr-adevar iubiti social-democratia si nu comunismul, daca sustineti libertatea de exprimare si nu politica pumnului in gura ne datorati noua, sibienilor si noua, romanilor de oriunde scuze’’, a scris Adi Bibu pe contul său de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu