bătaie ca-n filme la mohu. un bărbat a ajuns la spital
Foto Arhiva

Marți seara curtea unei case din localitatea Mohu s-a transformat într-un câmp de luptă. Opt persoane și-au împărțit pumni și picioare, indiferent că a fost vorba de femei sau bărbați.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 21. Opt persoane au participat la bătaie, motivul fiind neînțelegeri mai vechi între ei. Din bătaia generală cel mai șifonat a ieșit un bărbat de 40 de ani din Mohu, care a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital, unde a și rămas internat.
Două autoturisme au fost și ele avariate. Acestea aparțin celor implicați în scandal, persoane cu vârsta cuprinsa între 18 si 47 de ani, din județul Hunedoara și localnici.

”În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare, respectiv distrugere, cercetările fiind continuate la nivelul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor incidentului și aplicării măsurilor legale conform competentei”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu