tânăr reținut pentru furtul armei jandarmeriței - reacție vehementă a acestuia

Bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței, reținut. Nu își recunoaște faptele, iar arma nu a fost găsită
Bărbatul care se presupune că ar fi furat arma femeii jandarm, în noaptea de vineri, în timpul protestelor din București, a fost reținut și audiat. Arma însă este de negăsit, asta în timp ce tânărul nu recunoaște faptele de care este acuzat.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Ilfov, este acuzat de două infracţiuni. Vorbim despre nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

El a fost audiat mai multe ore la Poliţia Capitalei, până spre dimineaţă. Autorităţile au reuşit să-l identifice luni pe bărbat după ce un cetăţean a oferit poliţiştilor din Ilfov mai multe informaţii pe baza imaginilor prezentate în mass media, inclusiv de Digi 24.
Vineri seară, la protestul din Piaţa Victoriei, în timp ce doi jandarmi, printre care şi o femeie, au fost agresaţi de mai multe persoane, pistolul femeii a fost sustras în îmbulzeala creată.
Bărbatul reţinut a fost adus aici la Arestul Central, iar în cursul acestei zile va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus reținerea sa, el fiind audiat în noaptea de luni spre marți. La audieri, acesta nu și-a recunoscut faptele, au precizat surse judiciare.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, e acuzat de tulburarea ordinii și de furtul armei, care nu a fost găsită. „În baza unei informații transmise de un cetățean polițiștilor din Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, informație ce ne-a fost comunicată de urgență, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acțiuni a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În urma activităților desfășurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanță de reținere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru a fi găsit pistolul, dar și pentru a fi depistați ceilalți bărbați care i-au lovit pe cei doi jandarmi la protestul din 10 august, unde au avut loc mai multe violențe.

Sursa www.digi24, www.mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu