Noi detalii despre crima care a îngrozit Sibiul - Procurorii vin cu primele concluzii

Luni seara locuitorii de pe strada Bârsei din cartierul Ștrand s-au îngrozit când au văzut că în fața unui bloc de pe stradă apare o mașină a SMURD-ului, apoi una de la poliție, apoi criminaliști, procurori. Aveau să afle că un bărbat ce locuia acolo și-a ucis soția.

CITEȘTE AICI DETALIILE DE LA FAȚA LOCULUI

Bărbatul de 63 de ani a fost cel care a anunțat la 112 că soția lui a murit și a chemat ajutoare. ”El a anunțat autoritățile după ce a văzut că timp de câteva ore soția lui nu a mai mișcat. Inițial a ajuns la fața locului un echipaj SMURD care a constatat decesul, apoi polițiștii”, a declarat prim procuror Ion Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și audiat de procurori. Aceștia au reușit să afle că sibianul și-a ieșit din fire din cauza geloziei. ”A fost vorba de o gelozie dusă la extrem. A declarat că bănuia că soția îl înșela de mai mulți ani, că a încercat să îi surprindă venind mai devreme acasă…În plus consumase alcool înainte de săvârșirea faptei”, a declarat Ion Veștemean.

Moartea femeii de 61 de ani a fost extrem de violentă. ”Femeia a fost bătută de soțul ei cu pumnii și picioarele. Are urme de lovituri pe față, pe tot corpul, chiar și în zona intimă. Gestul bărbatului a fost extrem de violent. Decesul femeii a fost constatat de echipajul SMURD în jurul orei 19:30”, a spus procurorul Veștemean.

Împotriva suspectului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, aceasta urmând să expire în data de 15.08.2018, la ora 5,00.

În funcţie de constatările preliminare efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Judeţean Sibiu, urmează a fi pusă în mişcare acţiunea penală împotriva suspectului şi a fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră

Comentariul meu