Poliția în acțiune - Șoferi beți la volan în weekend-ul trecut
Foto: Arhivă

Finalul de săptămână a fost unul călduros. Unii șoferi sibieni însă au încercat să se răcorească, dar nu cu apă sau suc, ci cu alcool. Așa că toți cei prinși de polițiștii de la rutieră au avut peste 0,60 pe etilotest.

La data de 11 august, în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștefan cel Mare de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în orașul Săliște.
La testarea alcoolscopică a acestuia, rezultatul a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 august, în jurul orei 21,00, în municipiul Mediaș, pe strada 1 Decembrie, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Copșa Mică, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 august, în jurul orei 19,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Agnita, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului întocmindu-se dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu