foto video instigator reținut și amendat de jandarmi la sibiu

Incident la finalul protestului de duminică seară de la Sibiu. Un bărbat a fost reținut de jandameria sibiană pentru că ar fi instigat la violență.

Un bărbat care ar fi instigat la violență în timpul protestelor din Sibiu a fost ridicat, duminică noaptea, de jandarmi, atunci când coloana a ajuns în fața sediului PSD din oraș, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi, Floriana Picioiu, a declarat, duminică noaptea, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a instigat mulțimea la violență și a adresat injurii la adresa jandarmilor.
„Pe timpul manifestării de protest (…) un cetățean a instigat mulțimea la violență. La solicitarea forțelor de ordine de a se legitima, acesta a refuzat și le-a adresat jandarmilor injurii, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei Sibiu pentru a fi identificat și sancționat conform legii”, a spus Picioiu.
Aproximativ 1.000 de sibieni au participat la protestul antiguvernamental de duminică seara, desfășurat pe străzile din Sibiu, incidentul având loc la finalul lui, în fața sediului PSD, din centrul orașului.
Oamenii care au participat la protest spun că individul care a fost ridicat și dus la audieri ar fi încercat în mai multe rânduri să provoace scandal, atât cu organizatorii, cât și cu jandarmii. Vedeți AICI, video.

Ultima oră

Comentariul meu