video fc hermannstadt pierde și la chiajna. la fel ca la botoșani

Echipa lui Alex Pelici se întoarce cu mâna goală și după cea de a II-a deplasare din liga 1. Hermannstadt a pierdut sâmbătă după amiază cu 2-0 la Chiajna.

Meci mai slab făcut de echipa sibiană la cea de a II-a deplasare din actualul campionat. Echipa lui Alex Pelici și-a creat destule ocazii la poarta gazdelor din Chiajna, dar nici una nu a fost îndeajuns de periculoasă. Gazdele au jucat pe contra atac și în mare parte această strategie s-a dovedit câștigătoare. Primul gol a venit după o gafă în apărare în urma unui fault, iar arbitrul a dictat penalty și Batin a deschis scorul în minutul 38. Repriza a II-a s-a jucat pe contre. Cei din Chiajna au ratat două mari ocazii de gol, dar Sibiul ar fi putut egala dacă Rusu ar fi trimis pe poartă cu capul dintr-o poziție favorabilă. Golul a venit tot în poarta noastră, după o gafă a lui Căbuz care a respins în față o minge șutată de Bawab, iar Panait a marcat din 2 metri. Sibiul pierde cu 2-0 și rămâne cu patru puncte după patru etape în liga 1. Sibienii joacă runda următoare la Tg. Mureș, acolo unde pe 20 august de la ora 18.00 FC Hermannstadt joacă împotriva celor de la FC Voluntari.

https://youtu.be/KShwCTZg370

Pelici e supărat
„Am jucat. Nimic nu prevestea acel gol din penalty. Am avut șansa să revenim în joc, dar am ratat multe ocazii. În partea a 2-a am jucat cu 2 atacanți. Blănaru a ratat dintr-o poziție bună, am avut ocazii mari. Nu se pune problema să nu fi fost penalty la primul lor gol. A fost contact, fault clar, dar nu meritau să marcheze în acel moment. Greșelile ne-au costat și astăzi. Sperăm să omogenizăm echipa. Bruno, Antonov și Dandea au fost la un nivel bun astăzi. Îi așteptăm să ajungă la potențial maxim”, a declarat Pelici după meciul de la Chiajna. Foto: gsp.ro

Ultima oră

Comentariul meu