PSD Sibiu - ''Câțiva români au uitat, azi noapte, de Dumnezeu. Iohannis a încurajat astfel de proteste violente''

PSD Sibiu a remis sâmbătă un comunicat de presă în care critică violențele de vineri seară din Piața Victoriei, dar îl critică și pe președintele Klaus Iohannis.

Iată mai jos comunicatul PSD Sibiu:
Am urmărit protestele din Piața Victoriei şi am observat cum își fac loc printre români tot mai mulți oameni care vor să-și manifeste nemulțumirile printr-o violență greu de imaginat. Reclamăm acest comportament și condamnăm violența de orice fel. În plus, nu credem că o astfel de manifestare poate fi o soluție de dialog între o parte din manifestanţi și stat.
Am văzut, azi noapte, oameni orbiți de agresivitate, lipsiți de orice urmă de sensibilitate şi mai ales oameni care au uitat de Dumnezeu. Aceştia au atacat încă de la debutul protestului jandarmii mobilizaţi în Piaţa Victoriei pentru a proteja manifestanţii paşnici şi a apăra ordinea statului de drept.
DAR, PESTE TOATE, MESAJUL IRESPONSABIL AL PREȘEDINTELUI IOHANNIS CARE A ÎNCURAJAT LA ASTFEL DE PROTESTE VIOLENTE, NI SE PARE CU ATÂT MAI PERICULOS. INCITAREA UNEI MASE DE OAMENI LA VIOLENȚE DE O AȘA NATURĂ ESTE UNA DINTRE CELE MAI PERICULOASE ATITUDINI PE CARE AR PUTEA SĂ LE AIBĂ UN OM DE STAT. IOHANNIS TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU OAMENII LOVIȚI CU ATÂTA BRUTALITATE, IOHANNIS TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ PENTRU PAGUBELE DIN STRADĂ ȘI ACELAȘI IOHANNIS, CARE ESTE ORICE, DAR NU PREȘEDINTELE ROMÂNILOR, TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ ACUM!

Ultima oră

Comentariul meu