live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

Protestul Diasporei a început vineri după amiază cu incidente în Piața Victoriei. Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii. La ora 18.15 în Piața Victoriei erau peste 5.000 de oameni. La Sibiu protestul are loc de la 19.00 în fața magazinului Dumbrava.

Update 9
Protestul s-a incheiat in fata sediului Psd in jurul orei 22.00.

UPDATE 8 – Imnul în fața casei lui Iohannis (ora 20.55)
Protestatarii au ajuns pe strada Bâlea, în fața reședinței președintelui Klaus Iohannis. A fost strigat numele acestuia și s-a intonat imnul național.live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

UPDATE 7 – Se intră pe Ștefan cel Mare (ora 20.34)
Coloana ajunge acum la sensul giratoriu de la intersecția Semaforului cu Ștefan cel Mare. Oamenii sunt pașnici și nu sunt incidente.

UPDATE 6 – Pe Semaforului aproape 10.000 de oameni (ora 20.21)
Protestatarii au ajuns pe Semaforului. Aici s-au alăturat lor și alți sibieni. Se estimează că cifra celor prezenți în stradă se apropie de 10.000! Se strâng semnături pentru campania ”Fără Penali”.live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

UPDATE 5 – S-a ajuns la peste 8.000 de oameni (ora 20.07)
Protestatarii au intrat pe Semaforului, dar coada coloanei este încă pe Mihai Viteazu. Se estimează că acum sunt peste 8.000 de oameni în stradă!live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

UPDATE 4 – Se merge pe traseul cel lung (ora 19.50)
Protestatarii au ales să meargă pe traseul cel lung. Acum coloana este pe Rahovei și se merge pe ruta Semaforului – Ștefan cel Mare – Bâlea – Coposu.

live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

Vin din ce în ce mai mulți oameni! Acum sunt peste 6.000!

UPDATE 3 – Sunt 5.000 de oameni pe Mihai Viteazu (ora 19.35)
Coloana a intrat pe bulevardul Mihai VIteazu. La balcoane oamenii flutură steaguri tricolore. Sunt peste 5.000 de protestatari.

live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”
Captura – Vă vădem din Sibiu

Nu sunt incidente deocamdată. Se strigă acum ”Afară, afară cu PSD din țară!”, ”Ați votat lichele, stați după perdele”, ”Antena 3! Niște derbedei”, ”Uniți Salvăm toată România”.live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”Imagini video mai jos!live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

UPDATE 2 – Crește numărul de protestatari (ora 19.30)
Reporterii Ora de Sibiu aflați la fața locului ne transmit că numărul de protestatari crește de la un minut la altul. live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”Numărul celor prezenți se apropie de 4.000. Coloana e acum în față la Tribunal pe Calea Dumbrăvrii! Se scandează: PSD – ciuma roșie, ”Hoții! Hoții!”, ”Demisia!”, ”Jos Guvernul Mafiot”.

live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”live foto video – aproape 10.000 de oameni în stradă la sibiu. se strigă ”jos guvernul mafiot” și ”ați votat lichele, stați după perdele”

UPDATE 1 – Peste 3000 de sibieni protestează (ora 19.15)
Peste 3.000 de sibieni au pornit în marș prin oraș, din fața magazinului Dumbrava! Coloana intră pe Calea Dumbrăvii și se deplasează către Mihai Viteazu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Mai mulţi participanţi la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii, anunță News.ro. La această oră (18.15), în Piaţa Victoriei se află peste 5.000 de manifestanţi şi în continuare sosesc grupuri de oameni, care sunt primiţi cu aplauze de cei aflaţi deja în piaţă. Circulaţia rutieră este oprită în Piaţa Victoriei. Echipajele de prim ajutor prezente în Piaţa Victoriei au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 persoane, dintre care doar două persoane au dorit transportul la spital, între acestea fiind şi doi jandarmi răniţi după ce manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte.

YouTube video

La Sibiu protestul începe la ora 19.00 în fața magazinului Dumbrava. Organizatorii au primit aprobare din partea autorităților. Cel mai probabil se merge pe traseul folosit pentru protestele anterioare, respectiv pe Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu și retur. Vom transmite aspecte LIVE VIDEO pe oradesibiu.ro și pe pagina noastră de Facebook. Click aici după ora 19.00!

Ultima oră

Comentariul meu