UPDATE Mal surpat la un ștrand din județul Sibiu – Doi răniți și un mort
Foto Arhivă

ISU Sibiu intervine de urgență joi după amiază pentru a acorda ajutor la două victime prinse sub un mal surpat la Scoreiu.

UPDATE 2
A fost scoasă a treia victimă. Din nefericire, acesta este decedată.

UPDATE 1
Isu Sibiu a fost solicitat sĂ intervină în localitatea Scoreiu, pentru salvarea victimelor surprinse de malul surpat al unui ștrand aflat în construcție. Una dintre victime a fost scoasă, este conștientă și primește îngrijiri medicale de urgenta de la echipajul SMURD cu medic, o alta victimă prezintă traumatisme la membrele inferioare și nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar a treia victima a fost prinsa de malul surpat. ”Se intervine pentru scoaterea victimei de sub pământ, cu doua buldoexcavatoare și mijloace de intervenție specifice din cadrul containerului multirisc al Isu Sibiu. De asemenea, la fata locului se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanta Smurd, o ambulanta Saj și alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig”, spun cei de la ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Malul unui ștrand în construcție din Scoreiu s-a surpat și au rezultat două victime. Una a fost scoasă, iar cealaltă este prinsă sub malul surpat. ”Se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD, una SAJ și alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig”, spun cei de la ISU Sibiu. Pentru scoaterea celeilalte victime se intervine cu două buldo excavatoare și mijloace de intervenție din dotarea containerului multirisc al ISU Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu