Academia IMM: cursuri gratuite si instrumente interactive de dezvoltare personala si organizationala pentru antreprenori si angajati

Îți dorești ca afacerea ta sau compania în care lucrezi să se dezvolte și să aibă rezultate mai bune?  Înscrie-te în Academia IMM, proiect ce are ca scop dezoltarea profesională a oamenilor, fie ei angajați sau antreprenori!

În economiile moderne, companiile de succes pun accent pe tehnologii de ultimă generație și încearcă să se mențină în permanență în trend și, mai mult, să fie pionerii schimbărilor. Totuși, există un secret bine păstrat reprezentat de modul în care aceștia își gestionează cea mai importantă resursă: omul. 
Dacă ești antreprenor și afacerea pe care o conduci se află într-un impas sau pur și simplu dorești să îți crești performanțele, să acumulezi noi cunoștințe și să investești în formarea formarea ta profesională, Academia IMM este soluția! Dacă ești angajat și dorești să îți îmbunătățești competențele și abilitățile la locul de muncă și să fii din ce în ce mai performant, Academia IMM este soluția! Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) lansează în regiunile Nord-Est, Sud-Est și Centru, Academia IMM (SME Academy), proiect ce se derulează în perioada mai 2018 – mai 2019.
Academia IMM pune accent pe dezoltarea profesională a oamenilor, fie ei angajați sau antreprenori, cu aceent pe conștientizarea importanței și necesitații învățării continue, a însușirii de cunoștințe și deprinderi de actualitate și utilizarea de instrumente interactive precum “SME Bootcamp”, aplicație în cadrul căreia organizăm cursuri de antreprenoriat, managementul inovării, educație financiară și managementul resurselor umane, servicii de business coaching și experiența unui program inovativ de învățare prin sport. Care sunt avantajele de care poți beneficia în cadrul Academiei IMM?

  • Dacă ești antreprenor sau manager, vei intra în SME Bootcamp și vei participa gratuit la cursuri de dezvoltare a competențelor antreprenoriale, planificare strategică, managementul inovării și educație financiară.
  • Dacă ești angajat în domeniul resurselor umane vei participa gratuit la un curs de Manager Resurse Umane și vei merge alături de ceilalți participanți la SME HR Weekend – 3 zile pline de workshopuri.

Pentru că suntem în era tehnologiei, complementar cursurilor, îți vei putea exersa cunoștinele și vei putea schimba idei cu ceilalți membri ai academiei prin intermediul aplicației mobile SME BootcampDe asemenea, cei mai implicați manageri și antreprenori vor fi recompensați pentru efortul depus prin participarea la un program inovativ de învățare experimentală prin sport, vor beneficia de sfaturi și vor schimba bune practici cu o serie de antreprenori cu experiență. Pentru a te înscrie, pentru a afla mai multe și mai ales pentru a fi la curent cu surprizele pe care ți le pregătim, vizitează site-ul www.smeacademy.ro și dă-ne un like la pagina de Facebook https://www.facebook.com/SME-Academy-414688902361230/ .

Ultima oră

Comentariul meu