video - victorie scăpată printre degete pentru hermannstadt. doar egal cu călărași

FC Hermannstadt a remizat în etapa a treia a ligii 1. Sibienii au condus cu 1-0 până în minutul 91, atunci când Dunărea Călărași a egalat la sigura ocazie de gol avută în meciul disputat duminică seară la Tg. Mureș.

Cât ghinion pentru Sibiu. Echipa noastră favorită a scăpat printre degete o victorie în fața celor de la Dunărea. Sibienii au făcut un meci aproape perfect în fața celor din Călărași și au dominat autoritar partida. Blănaru a marcat un gol superb cu călcâiul în prima repriză, în minutul 23. Tot echipa lui Pelici a fost cea care a dominat autoritar meciul și a mai avut câteva ocazii de majorare a scorului și în repriza secundă. Oaspeții au marcat la singura acțiune mai clară de gol. Alin Dobrosavlevici a punctat în prelungiri, cu o lovitură de cap din șase metri, după o gravă eroare de marcaj în defensiva buturilor apărate de Căbuz. S-a terminat 1-1 și Sibiul face 4 puncte în clasamentul ligii 1. Etapa viitoare FC Hermannstadt evoluează la Chiajna, echipă care are doar un punct după trei etape.

https://youtu.be/pTan-nYrRIU

Echipele de start
Hermannstadt:
Căbuz – A. Coman, I Stoica, Dandea, Tătar – Dâbea, Antonov – I. Petrescu, Bruno, Nkololo – Blănaru
Rezerve: Niga – Herghelegiu, Bruno, B. Rusu, C. Pîrvulescu, L. Ali, Tsoumou
Antrenor: Alexandru Pelici

Dunărea:
C. Straton – F. Gligorov, Dobrosavlevici, B. Șandru, Mendy – C. Pucaș, St. Cucu – A. Babei, Honciu, V. Munteanu – Ndiaye
Rezerve: C. Lungu – Șeroni, V. Alexandru, Monroy, L. Buzan, H. Keyta, Kanda
Antrenor: Dan Alexa

Ultima oră

Comentariul meu