update: infarct la volan la 80 de ani - zece persoane rănite

Un șofer de 80 de ani care a suferit un infarct în timp ce conducea a provocat un acciddent în care a fost implicat un microbuz cu zece persoane la bord. Accidentul s-a petrecut în Ciuperceni, judeţul Gorj.

Zece oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Accidentul rutier cu zece victime a avut loc în comuna Ciuperceni, sat Ciuperceni. Intervin Detașementul de Pompieri Târgu-Jiu, Detașamentul Motru si SAJ Gorj”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Șapte persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs de un șofer în vârstă de 80 de ani, care ar fi făcut infarct și a lovit un microbuz, în Ciuperceni, județul Gorj, arată Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Potrivit IGSU, în accidentul din Ciuperceni au fost implicate nouă persoane, opt din microbuz și una din autoturism, la spital fiind duse șapte persoane.

„Toate cele 8 persoane din microbuz sunt conștiente, iar 6 victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Celelalte două au refuzat transportul. Șoferul autoturismului este în stare gravă și este resuscitat de către echipajele medicale”, arată IGSU. Un microbuz în care se aflau zece persoane a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier în Ciuperceni, judeţul Gorj, în urma impactului cu o maşină, al cărei șofer ar fi făcut infarct.

Potrivit Poliției Gorj, șoferul autoturismului, care ar fi făcut infarct la volan, are 80 de ani, iar șoferul microbuzului are 40 de ani.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii fac cercetări la locul accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu