foto: accident provocat de un motociclist la bradu - doi răniți și mașina praf

Un motociclist neatent a provocat un accident pe DN 1, în afara localității Bradu, la km 290 + 200 m, în timpul unei manevre de întoarcere. Motociclistul în vârstă de 32 ani, aflat în tranzit, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, de pe sensul Brașov – Sibiu și a ieșit în fața unei mașini condusă regulamentar. Șoferul acesteia, un sibian în vârstă de 66 de ani a încercat să îl evite, dar  nu a reușit. L-a acroșat și s-a rostogolit pe câmp.
În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului și a pasagerului de pe locul din dreapta față al autoturismului, o femeie în vârstă de 63 ani .

Un alt accident în care a fost implicat un motociclist s-a produs la Hoghilag, tot sâmbătă. Detalii: Impact grav între mașină și motocicletă la Hoghilag – Două victimefoto: accident provocat de un motociclist la bradu - doi răniți și mașina praf foto: accident provocat de un motociclist la bradu - doi răniți și mașina praf foto: accident provocat de un motociclist la bradu - doi răniți și mașina praf

Ultima oră

Comentariul meu