weekend de excepție la sibiu - mega evenimente, petreceri și festivaluri în oraș

Primul week-end de august se anunță călduros, iar dacă nici nu va mai ploua, vor fi două zile perfecte. Și dacă e să mai punem la socoteală și evenimentele organizate în oraș, cine poate cere mai mult?

Ca în orice week-end, distracția începe în Cotton Pub by Night. Vineri și sâmbătă sunt garantate cele mai tari petreceri, pentru că la pupitru va urca rebelul ”Alexander Augustin AKA Disco Biscuit”. Petrecerea începe la ora 22.00 în ambele seri, iar intrarea este liberă. E clar că va fi super, așa că sunați la 0752.268.866 ca să vă rezervați un loc. weekend de excepție la sibiu - mega evenimente, petreceri și festivaluri în orașFestivalul ”Cântecele Munților” aduce voia bună în oraș. Se va desfășura până în data de 6 august, iar spectacolele programate nu trebuie ratate. Programul lor complet, aici.weekend de excepție la sibiu - mega evenimente, petreceri și festivaluri în orașVineri, sâmbătă și duminică, de la ora 12, în Piața Huet, vă puteți întâlni cu Calfele Călătoare. S-au întors la Sibiu, și dacă vreți să le vedeți la lucru, acum e momentul.

Tot vineri, la Biserica Evanghelică, continuă seria concertelor ”Vinerea Verde”. De la ora 12:15, în Ferula Bisericii, cei care vor participa, vor avea parte de o nouă experiență muzicală.weekend de excepție la sibiu - mega evenimente, petreceri și festivaluri în oraș

În acest weekend are loc și cea de-a 48-a ediție a Festivalului SUS PE MUNTELE DIN JINA. Vedeți AICI, programul!

Arini Fest Cinema revine în Parcul Sub Arini, sâmbătă și duminică. Anul acesta festivalul va face o scurtă incursiune în filmografia regizorului Christopher Nolan. Ce filme sunt programate și la ce ore, aflați de aici.

Îndrăgostiții de mâncare bună, într-o atmosferă pe măsură, sunt așteptați în 11 și 12 august, în Piața Mică, la cea de-a doua ediție a evenimentului gastronomic ”Hai la masă! Rețete demult uitate, rețete redescoperite!”. Detalii AICI!weekend de excepție la sibiu - mega evenimente, petreceri și festivaluri în oraș

Și pentru că vremea pare să se îndrepte, o bălăceală e bine venită. În Sibiu și împrejurimi sunt multe variante pentru asta, așa că aici găsiți cele mai bune locații. 

Ultima oră

Comentariul meu