protest al unor angajați de la tursib – conducerea nu suflă o vorbă

Mai mulți șoferi precum și o parte din angajații atelierului tehnic al Tursib, au refuzat să înceapă lucrul miercuri dimineață. Conducerea societății locale de transport în comun a refuzat să dialogheze cu reporterii Ora de Sibiu, legat de acest incident.

Că cei de la Tursib se confruntă cu o lipsă acută de șoferi, nu mai este de multă vreme un secret. Cei care lucrează la societatea locală de transport în comun au mari nemulțumiri legate de salarii. De altfel la finele lunii aprilie aproximativ 250 de angajați au Tursib, au declanșat o grevă japoneză, dar după o discuție cu cei din conducere, conflictul a fost aplanat pe moment.
Marți, 31 iulie, oamenii au răbufnit din nou și o mare parte dintre șoferi nu s-au prezentat la lucru. ”Să îi întrebați pe cei din conducere de ce nu au ieșit ieri (n.r. – marți) toate autobuzele pe trasee. Azi dimineață a fost din nou protest la garaje.. Lipsesc mulți șoferi..”, ne-a transmis un angajat al Tursib.
Reporterii Ora de Sibiu au încercat în dese rânduri să ia legătura atât cu directorul general Dan Căprariu, cât și cu alți reprezentanți ai Tursib. Directorul general a fost ba în ședință sau ocupat, iar într-un târziu nu a mai răspuns nimeni la biroul său, deși s-a promis că o să fie disponibil.

Ultima oră

Comentariul meu