bărbat amendat după ce a aruncat gunoiul pe marginea drumului. un trecător l-a fotografiat

Un brașovean a fost fotografiat în timp ce arunca gunoiul pe marginea drumului la ieșire din Făgăraș. Poliția locală l-a amendat în baza pozelor făcute de un localnic.

Un bărbat din județul Brașov, care a aruncat gunoiul provenit din construcții pe marginea unui drum de la ieșirea din Făgăraș, a fost fotografiat de un localnic, iar poza a fost pusă pe facebook. Polițiștii locali l-au identificat pe cel care a lăsat deșeurile în drum și l-au amendat, anunță Mediafax. Un bărbat din Făgăraș a observat un șofer care arunca din mașină saci cu gunoi, pe marginea drumului. Revoltat de gestul persoanei care şi-a lăsat deșeurile în apropierea şoselei, acesta a postat numărul autoturismului pe Facebook, iar polițiștii locali s-au autosesizat.
”Un cetățean al orașului a văzut când respectivul individ lăsa gunoiul acolo, la ieșirea din Făgăraș și a postat numărul mașinii pe Facebook. Colegii mei l-au contactat pe respectivul cetățean, acesta a recunoscut, i-a condus la fața locului, a sunat la firma de salubritate, care s-a prezentat să ridice gunoiul și s-a aplicat o sancțiune mai mică, tocmai pentru faptul că a recunoscut fapta și a colaborat. Este un bărbat care avea o dubă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lucian Petri, directorul Poliției Locale Făgăraș. Potrivit acestuia, bărbatul amendat lăsase pe marginea drumului resturi de materiale de construcții și din plastic. Recent, o femeie din județul Mehedinți a primit acasă un colet cu gunoiul menajer pe care l-a aruncat pe marginea unei șosele din Gorj. Un trecător a decis să-i trimită acasă pachetul, după ce a găsit printre resturi și facturi cu datele personale ale tinerei.

Ultima oră

Comentariul meu