tânărul cu ochii scoși a fost operat la sibiu - medicii i-au dat o veste cruntă

Incidentul de luni dimineața de la Centrul de Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrica Tălmaciu a fost unul deosebit de grav, în condițiile în care unui pacient i-au fost scoși ambii globi oculari. Cel care l-a garesat este și el pacient acolo.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA TĂLMACIU

În urma evenimentului bărbatul agresat a fosta dus de o ambulanță la spitalul din Sibiu, unde se află internat, iar veștile medicilor nu sunt deloc bune.

CE AU SPUS AUTORITĂȚILE IMEDIAT DUPĂ INCIDENT
„Un pacient în vârstă de 32 de ani, a fost adus de către SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu, de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrica Tălmaciu, în urma umeri agresiuni soldată cu avulsia (smulgerea globilor oculari). Pacientul a fost preluat de medici, i s-a realizat toaletarea plăgii și hemostază (oprirea hemoragiei) precum și sutura conjunctivei. În urma agresiunii suferite, bărbatul și-a pierdut definitiv ambii globi oculari. I s-a efectuat și un examen CT cranian, nu prezintă alte plăgi și din punct de vedere biologic este stabil. În momentul de față pacientul se află internat în cadrul Secției Clinice Anestezie Terapie Intensivă pentru tratament și supraveghere de specialitate. Bărbatul necesită sedare permanentă în condițiile în care este foarte agitat fiind pacient cu probleme psihice.”, a declarat Decebal toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sibiu.

POLIȚIȘTII AU ÎNCEPUT O ANCHETĂ ÎN ACEST CAZ

Ultima oră

Comentariul meu