fcsb vrea să cumpere un jucător de la fc hermannstadt. becali e super încântat
Foto - FC Hermannstadt - Facebook

Lui Gigi Becali i s-a pus pata pe cel mai bun jucător al Sibiului. Patronul celor de la FCSB este încântat de evoluțiile atacantului Ștefan Blănaru, de la FC Hermannstadt, și vrea să îl cumpere. Sibiul nu i-a stabilit încă prețul de vânzare.

FCSB duce lipsă de un atacant veritabil și caută să cumpere tot ce e mai bun pe piață. Gigi Becali îl vrea pe Blănaru de la Sibiu. “Aseară (n.r. – duminică) am vorbit cu o persoană care e dinamovistă, nu vă spun numele. Mă mai consult, că îmi place gândirea lui. Şi mi-a spus: <Băi, Gigi, Cristea ţi-ar prinde bine. Sau mi-a spus de atacantul ăsta de la Sibiu (n.r. – Blănaru). Bine, MM caută ceva… Şi asta mă încântă. Mă, Gigi, am înţeles că facem o filozofie de câştigat bani din fotbal. Şi dacă vreau să câştig bani din fotbal, să aducem un atacant de 23-24 de ani, ca să iei şi milioane pe el.”, a spus Becali la Pro X.

Sibiul nu zice nu unei oferte
Teodor Birț spune că nu a primit vreo ofertă concretă de la FC SB pentru Ștefan Blănaru. ”Nu a fost contactat de Gigi Becali și încă nu ne poate spune dacă Ștefan Blănaru poate fi vândut sau nu.” În principiu, atât timp cât este vorba de o ofertă concretă și serioasă, dânsul este dispus să “se așeze la masă și să discute cu oricine este interesat să facă o astfel de ofertă, nu doar pentru Ștefan Blănaru, ci pentru orice jucător.”, a declarat pentru Ora de Sibiu, președintele lui FC Hermannstadt.

Cota de piață – 150.000 de euro
Teodor Birț spune că nu i-a făcut un preț lui Blănaru, dar dacă FC SB îl contactează o să se gândească la o sumă dorită. Cota actuală de piață a lui Blănaru este estimată de transfermarkt.com la aproximativ 150.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu