fc hermannstadt transferă încă doi jucători. unul vine din bolivia!

FC Hermannstadt va cumpăra doi jucători noi, respectiv un atacant și un fundaș. Ambii sunt fotbaliști de echipă națională și sunt de naționalitate străină.

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, nu se arată descurajat după primul meci pierdut de sibieni în deplasare, scor 0-2 cu FC Botoșani. Mai mult anunță că vor veni întăriri în lotul pregătit de Alex Pelici. “Vom aduce zilele următoare doi jucători, un atacant și un apărător, și ceea ce vă pot spune deocamdată e că aceștia sunt jucători de echipă națională. Cu ajutorul lor și al celorlalți jucători, vom încerca să formăm o echipă competitivă, iar noile achiziții vor trebui să se integreze într-un timp cât mai scurt, pentru a avea rezultate pozitive”, a declarat Birț. fc hermannstadt transferă încă doi jucători. unul vine din bolivia!Atacantul se numește Luis Alberto Ali Vega (foto sus), un internațional bolivian de 24 de ani. Ali Vega este un jucător ofensiv, are două selecții în naționala mare a statului sud-american și a semnat pe două sezoane cu FC Hermannstadt.

CITIȚI ȘI: FCSB vrea să cumpere un jucător de la FC Hermannstadt. Becali e super încântat

Rămân optimiști
FC Hermannstadt nu s-a lăsat afectat de acest rezultat, echipa își vede mai departe de drumul său: “Istoria s-a repetat, oarecum, FC Hermannstadt a mai pierdut în liga a doua, tot în a doua etapă, la Satu Mare, daca îmi amintesc corect. FC Botoșani a fost o echipă puternică, bine organizată și am pierdut la luptă acest meci. Rămânem optimiști și mergem mai departe, încercând să jucăm un fotbal de calitate și să obținem cât mai multe puncte”, a mai spus Birț.

Ultima oră

Comentariul meu