Bilete suplimentare pentru concertul London Schools Symphony Orchestra

Biletele pentru concertul London Schools Symphony Orchestra programat astăzi, 30 iulie, la ora 19:00 la Sala Thalia, s-au epuizat, astfel că organizatorii vor pune la dispoziția publicului un număr suplimentar de 30 de bilete care pot fi achiziționate la întrarea la eveniment începând cu ora 18:00.

De asemenea, concertul va fi transmis în direct pe site-ul televiziunii culturale www.EnjoyTV.ro și pe pagina de Facebook EnjoyTV România. Orchestra londoneză va interpreta, sub conducerea artistică a dirijorului Peter Ash, lucrările „Rapsodia Română nr. 1, op. 11” de George Enescu, „Three Dance Episodes from On the Town” de Leonard Bernstein și „Concertul pentru orchestră” de Béla Bartók. Evenimentul va fi prezentat de Geanina Iacob, cunoscuta realizatoare TV de la Telekom Sport. Sibiul, orașul tuturor anotimpurilor, găzduiește pentru al treilea an consecutiv seria de concerte „Anotimpuri”, iar concertul London Schools Symphony Orchestra reprezintă cel de-al doilea concert al anului – „Vara”. Seria „Anotimpuri” va culmina prin Concertul de Anul Nou de la Sibiu, ca în fiecare an. Caracterizată de Sir Simon Rattle „un incomparabil ambasador al excelenței și dinamismului tinerei generații de muzicieni britanici”, London Schools Symphony Orchestra este de mai bine de 60 de ani un reper al artei interpretative pe marile scene de concert din Europa. Orchestra a concertat de-a lungul timpului sub bagheta a numeroși dirijori de talie internațională, printre care se numără Sir Colin Davis, Sir Charles Mackerras, Sir Simon Rattle, Sir Richard Armstrong, Tamás Vásáry sau Leif Segerstam. Dirijorul Peter Ash se află la pupitrul orchestrei de 10 ani, alături de care a susținut turnee în Europa, dar și în Turcia sau Japonia.
Mai multe despre LSSO și Peter Ash, la secțiunea „Artiști invitați”, pe website-ul www.iconarts.ro. Concertul London Schools Symphony Orchestra este un eveniment organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu. Evenimentul este promovat și în cadrul Festivalului ICon Arts, ediția a XVI-a. Detalii pe www.iconarts.ro

Ultima oră

Comentariul meu