update foto video inundații în mai multe localități din județul sibiu

Urmare a ploilor căzute duminică dimineață, pompierii sibieni au fost solicitați să intervină în localitățile Agnita, Nou Roman, Marpod și Glâmboaca.

UPDATE 1 – Inundații și la Șelimbăr
Ploile au făcut ravagii și în Șelimbăr. Mai multe artere au fost inundate în localitate și satele Bungard și Veștem. Vezi AICI video și foto!
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Străzi inundate duminică în Șelimbăr, Bungard și Veștem

UPDATE 2 – Situație delicată la Marpod
Pârâul Ilimbav a ieșit din matca și a inundat un drum comunal, afectând mau multe gospodarii în localitatea Marpod. update foto video inundații în mai multe localități din județul sibiuISU Sibiu intervine pentru monitorizarea, evaluarea și intervenția în sprijinul cetățenilor, după stabilirea numărului de gospodarii afectate.

UPDATE 3 – Inundații în Noul Român (ora 16.00)
Echipajele de la Arpasu de Jos au fost redistribuite către Nou Roman, acolo unde este nevoie de prezenta pompierilor. La Arpașu nu sunt probleme. DJ105D, se închide între localitățile Săsăuș și Nou Român. Două zone inundate.update foto video inundații în mai multe localități din județul sibiu De asemenea un copac a căzut pe DN 14 în Hoghilag. Intervine SVSU Hoghilag.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Pompierii din cadrul ISU Sibiu intervin duminică dimineață în localitățile Agnita, Nou Roman, Marpod și Glâmboaca pentru evacuarea apei acumulate în 12 curți. Șapte sunt în Marpod, două în Agnita și trei în Glamboaca. De asemenea inundații au fost semnalate și la o fermă în localitatea Nou Roman și într-o bucătărie în localitatea Agnita.

’’Se intervine cu cinci autospeciale de intervenție si șapte motopompe din cadrul Stației de pompieri Agnita si Punctului de Lucru Avrig’’, spun cei de la ISU Sibiu. De asemenea dpi stâlpi din lemn sunt înclinați și în pericol de cădere, între Rau Sadului și Sadu.  VIDEO: Instituția Prefectului – Județul Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu