weekend de vară cu evenimente pe alese la sibiu - unde ieșim în oraș

Încă un final de săptămână în are nu aveți cum să vă plictisiți. Urmează zile și nopți pline cu evenimente. De la concerte, la competiții sportive, la evenimente culturale sunt pregătite de toate, pentru absolut toate gusturile.

Week-end-ul trebuie să înceapă cu energie bună, și unde altundeva se poate obține dacă nu în Cotton Pub by Night? Vineri este seara în care se pregătește cea mai tare petrecere. Nici nu are cum să fie altfel, pentru că cel care va întreține atmosfera va fi John Trend, unul din cei mai buni DJ din țară. Detalii despre mega evenimentul de vineri, aici. Și sâmbătă este mega distracție. La platane este Kiki Barnu, iar intrarea e liberă.

weekend de vară cu evenimente pe alese la sibiu - unde ieșim în oraș

Din nou, Muzeul în Aer Liber are ce oferi sibienilor și turiștilor. Aici a început Olimpiada ”Meșteșuguri artistice tradiționale”. Până duminică veți vedea copii din toată țara care se întrec în activități tradiționale. E un timp liber petrecut în cel mai frumos muzeu din România, deci merită să treceți pe acolo. Detalii aici.

Calfele s-au întors la Sibiu și încep munca. Unde le puteți vedea și ce surprize sunt pregătite, aflați de aici.weekend de vară cu evenimente pe alese la sibiu - unde ieșim în orașSeria de concerte ”Vinerea Verde” continuă la Sibiu. Vineri, de la ora 12:15, la Biserica Evanghelică începe un nou concert.

Faust” are trei reprezentații în acest final de săptămână: vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19, la Fabrica de Cultură. Spectacolul are o durată aproximativă de două ore, este prezentat cu subtitrare în limba engleză şi nu este recomandat celor sub 16 ani. Biletele costă 30 și 50 de lei.

Sâmbătă, persoanele adulte cu dizabilităţi din comunitatea sibiană şi nu numai, au posibilitatea de a participa începand cu ora 10:00, la o iesire în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“, unde se vor desfăşura diferite activităţi speciale pentru ei. Activitățile sunt gratuite, iar participarea se face împreună cu un însoțitor, pe baza completării formularului de înscriere sau a unei rezervări prealabile. Înscrieri se fac la telefon 0724/082.830.

weekend de vară cu evenimente pe alese la sibiu - unde ieșim în oraș

Finișul oficial al Red Bull Romaniacs va avea loc sâmbătă, de la ora 11:30, în Dealul Gușteriței, așa ca dacă vă doriți puțină adrenalină, e de mers.

Sibiu StreetBall a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Anul acesta se va desfășura în Piața Habermann, sâmbătă și duminică, de la ora 14.

Un tramvai numit Popescu” se joacă din nou pe ruta Sibiu- Rășinari, duminică, de la ora 13.

Ultima oră

Comentariul meu