spargerea de la emag – hoții au luat doar telefoane și laptopuri. cum au ”păcălit” alarma
FOTO: STL Media / Facebook

Hoții care au dat spargerea în noaptea de miercuri spre joi la magazinul eMag Sibiu, au acționat după un plan foarte bine pus la punct. Aceștia au țintit doar produse nevoluminoase și cu valoare mare. Paguba se apropie de 100.000 de lei.

Hoții au tăiat stâlpii cu camerele de supraveghere video din exteriorul magazinului, iar apoi au dezactivat alarma de la intrarea în showroom, iar în acest fel au putut să acționeze în voie. Cei cinci hoți au venit cu lecția bine învățată. S-au ferit să fure produse voluminoase și au luat doar notebook-uri, smartphone-uri și laptopuri, toate cu valoare mare. Trei dintre hoți au acționat în interior, în timp ce doi au stat de pază până ceilalți au încărcat marfa furată în mașină. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu că prejudiciul se ridică la peste 20.000 de euro.
VEDEȚI AICI MAI MULTE FOTO ȘI INFORMAȚII DESPRE SPARGERE!
Interesant este că în urmă cu aproximativ o lună de zile, cei de la eMag au schimbat aproape toată echipa de la Sibiu după ce s-ar fi descoperit că s-a produs un prejudiciu de peste 100.000 de lei. O parte din angajați făceau comenzi fictive, apoi le stornau în magazin și ”doseau” banii.

Ultima oră

Comentariul meu