se știe cauza mirosului înțepător din aeroportul sibiu - pasagerii în continuare evacuați

Cei de la ISU Sibiu au anunțat joi la o oră după ce pasagerii din Aeroportul Sibiu au fost evacuați, că s-a găsit un spray lacrimogen în terminal, iar cel mai probabil de la acesta s-a propagat mirosul înțepător. Pasagerii rămân în continuare evacuați (ora 18.15).

UPDATE – Activitate revenită la normal (ora 19.20)
Nu mai puțin de cinci curse au suferit întârzieri după ce aeroportul internațional Sibiu a fost evacuat joi după amiază din cauza unui spray devărsat în interiorul terminalului de plecări – sosiri. Vedeți AICI ce curse au întârzieri și mai multe detalii!

ȘTIREA INIȚIALĂ
ISU Sibiu a fost solicitat să intervină la aeroportul Sibiu pentru identificarea unei substanțe necunoscute, emanate în aeroport. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat echipaje de pompieri cu autospeciale de intervenție și ambulante Smurd. Echipa CBRN a ISU Sibiu a acționat imediat pentru prelevarea probelor de aer, în vederea identificării substanței.
CITIȚI ȘI: UPDATE VIDEO FOTO – ALERTĂ la Aeroportul Sibiu – Pasagerii evacuați de urgență din terminal
’’A fost găsit un spray cu substanță care provoca iritații, presiune la nivelul căilor respiratorii și ochilor. Împreună cu instituțiile cu rol în gestionarea unor astfel de situații, ISU Sibiu a luat măsura evacuării persoanelor din aeroport, fiind vorba de aproximativ 400 persoane. Nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale. După identificarea substanței, activitatea va fi reluata în aeroport’’, spun cei de la ISU Sibiu. Spray-ul a fost găsit de către lucrătorii poliției transporturi Sibiu, într-un container, în care se colectează obiectele cu care nu se poate urca în avion.
Vedeți AICI video și mai multe foto de la aeroport, precum și ale informații despre acest incident.

Ultima oră

Comentariul meu