update video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminal

Situație deosebită la aeroportul internațional din Sibiu multe echipaje de pompieri sunt la fața locului. Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate din cauza unui miros înțepator în terminal.

UPDATE 3 – Activitate revenită la normal (ora 19.20)
Nu mai puțin de cinci curse au suferit întârzieri după ce aeroportul internațional Sibiu a fost evacuat joi după amiază din cauza unui spray devărsat în interiorul terminalului de plecări – sosiri. Vedeți AICI ce curse au întârzieri și mai multe detalii!

UPDATE 2 – Se știe cauza mirosului din terminal
Cei de la ISU Sibiu au anunțat joi la o oră după ce pasagerii din Aeroportul Sibiu au fost evacuați, că s-a găsit un spray lacrimogen în terminal, iar cel mai probabil de la acesta s-a propagat mirosul înțepător. Detalii ample, AICI!
CITEȘTE ȘI: Se știe cauza mirosului înțepător din aeroportul Sibiu – Pasagerii în continuare evacuați

UPDATE – Miros înțepător în terminalupdate video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminal update video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminal

La fața locului s-a deplasat o mașină de ercetare chimică, radiologică, bacteriologică și nucleară.

update video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminal“Datorită unui miros înțepator s-a luat decizia evacuării terminalului de pasageri al aeroportului pentru a se evita orice neplăceri. La fața locului se află un echipaj specializat ISU în vederea identificării cauzei”, spun cei de la aeroport.

YouTube video

“Din primele informații, se pare că este vorba despre o substanță necunoscută emanată în aeroport. Nu sunt victime. update video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminalIntervine Detașamentul Sibiu cu autospeciale de intervenție pentru cercetarea și identificarea substanței”, spun și cei de la ISU.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Toți pasagerii aflați în terminalul de plecări și sosiri al aeroportului din Sibiu au fost evacuați joi după amiază. La fața locului sunt mai multe echipaje de pompieri și SMURD.update video foto - alertă la aeroportul sibiu - pasagerii evacuați de urgență din terminal Pasagerilor nu s-a oferit o explicație legată de evacuarea din terminal. Nimeni nu intră în incinta acestuia.

 

Ultima oră

Comentariul meu