video – explicațiile tarom pentru alegerea orelor de operare a cursei sibiu – bucurești

Directorul Tarom, Werner Wolff, a explicat miercuri la Sibiu de ce s-a ales ca operarea zborurilor pe ruta Sibiu – București, să aibă plecare seara și întoarcere dimineața din Capitală.

TAROM a reintrodus după o pauză îndelungată zboruri pe relația Sibiu-București și retur. La prima vedere orele la care se operează această cursă par să nu aibă un raționament logic. Practic în loc să putem zbura de dimineață către București și seara către Sibiu, s-a ales tocmai varianta opusă. Cursa către Capitală se operează de la ora 20.10 din Sibiu cu aterizare la 20.50, iar pentru întoarcere decolarea din București este programată la ora 7.50 cu aterizare la ora 8.35. ”Mă bucur că am avut posibilitatea de anul acesta să reluăm această rută pentru că eu cred că trebuie să facem legătura dintre capitala țări și fosta Capitală culturală europeană care a rămas în inimile tuturor și a celor care încă vizitează acest oraș”, a spus Wolff.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Directorul Tarom despre noua cursă Sibiu – Stuttgart: Sibiul are o forță ”magnetică” pentru investitorii germani
Acesta a explicat și de ce s-au ales acele ore de zbor. Pentru că aeronava ce operează această cursă zboară de la Sibiu către Stuttgart, apoi de acolo către Timișoara și retur, și revine seara către Sibiu, a fost singura variantă posibilă. ”În acest moment am ales o variantă, cu o navă disponibilă și disponibilitatea a fost pentru această oră, de dimineață. Suntem conștienți că cei care lucrează în Sibiu ar dori să plece vineri după- amiază la Stuttgart, dar în acest moment, acesta este planul în care am integrat Sibiul și mai departe. Am făcut niște eforturi foarte mari. Este un plan de zbor pe care l-am dat publicității în luna martie în care am spus că vom începe de fapt acum”, a mai explicat acesta.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Vești bune de la Tarom. Vom avea noi zboruri de la Sibiu. Apar rute interne!
Vedeți mai sus toate declarațiile date la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu