video directorul tarom despre noua cursă sibiu – stuttgart: sibiul are o forță ”magnetică” pentru investitorii germani

Directorul general al companiei TAROM, Werner Wolff, a explicat miercuri la Sibiu de ce compania în fruntea căreia se află a decis să introducă un zbor din orașul nostru către Stuttgart. Acesta spune că la primele zboruri, gradul de ocupare a fost de peste 50 la sută pe acest traseu.

Deschiderea rutei Bucureşti – Sibiu – Stuttgart reprezintă un avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune, susţine directorul general al operatorului aerian naţional TAROM, Werner Wolff. Ruta Bucureşti – Sibiu – Stuttgart a fost inaugurată pe 15 iulie, şeful TAROM precizând, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată pe aeroportul din Sibiu, că unul dintre principalele motive pentru care compania a decis deschiderea acestei noi rute îl reprezintă potenţialul de creştere şi consolidare pentru industria româno-germană din regiune.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Explicațiile TAROM pentru alegerea orelor de operare a cursei Sibiu – București
„Marquardt, Siemens, Star Transmission, Bosch, Continental sunt doar câteva exemple de companii germane care au găsit modelul succesului în Sibiu. Trebuie să fim conştienţi de forţa ‘magnetică’ a Sibiului pentru investitorii germani, şi nu numai.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Vești bune de la Tarom. Vom avea noi zboruri de la Sibiu. Apar rute interne!
De aceea, TAROM doreşte să facă parte din acest model de succes, să contribuie la dezvoltarea relaţiilor româno-germane din regiune, să reducă distanţa dintre cele două lumi, pe calea aerului. După Munchen, pasul firesc pentru noi a fost Stuttgart’, a subliniat Werner Wolff, confom Agerpres.

YouTube video

Vedeți mai sus toate declarațiile.

Ultima oră

Comentariul meu