șoferi băuți la volan – unul a făcut accident, iar printre ei este și o femeie din sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat în trafic mai mulți șoferi care se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice. Printre aceștia se numără și o femeie de 55 de ani din municipiul Sibiu.

În data de 22.07.2018, în jurul orelor 11:00, pe raza localității Merghindeal, un tânăr aflat în tranzit, cu vârstă de 29 ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul obținut fiind de 0,51 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În aceeași zi, în jurul orelor 20:05, pe raza mun. Sibiu, o femeie din jud. Sibiu, în vârstă de 55 ani, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul obținut fiind de 0,46 mg/L alcool pur în aerul expirat.
Iar la data de 24.07.2018, în jurul orelor 23:55, pe raza orașului Avrig, un bărbat în vârstă de 67 ani, aflat în tranzit, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul obținut fiind de 0,46 mg/L alcool pur în aerul expirat, a acrosat un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime și în cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 336 alin. 1 din Codul Penal. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu