update foto cod portocaliu de ploi torențiale în 20 de localități din județul sibiu. sunt deja inundații!

Meteorologii de la ANM au emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai multe localități din județul Sibiu. Este valabil până în jurul orei 17.30, pentru ziua de luni.

UPDATE 9 – Zeci de locuințe evacuate la Boian
O parte a localității Boian este inundata, ca urmare a scurgerilor de pe versanți. Au fost evacuate 50 de locuințe. ISU Sibiu intervine pentru protejarea populației și îndepărtarea efectelor produse de inundații.update foto cod portocaliu de ploi torențiale în 20 de localități din județul sibiu. sunt deja inundații!

UPDATE 8 – Probleme în zona Jina
DJ 106 E, Jina -Dobra blocat total in noaptea care urmeaza, desi pe raza judetului Sibiu se poate circula pe ambele sensuri iar pe raza judetului Alba pe un singur sens. Ploua in continuare si exista riscul aparitiei de viituri.

UPDATE 7 – Sinistrați salvați cu tractorul
S-a reușit salvarea a doua persoane surprinse de viitura, cu autoturismul, pe drumul ce face legătura între Boian și Bazna. Evacuarea persoanelor și autoturismului din apa s-a făcut cu ajutorul unui tractor.update foto cod portocaliu de ploi torențiale în 20 de localități din județul sibiu. sunt deja inundații! update foto cod portocaliu de ploi torențiale în 20 de localități din județul sibiu. sunt deja inundații!

UPDATE 6 – Mașini blocate de o viitură
Un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Sibiu intervine pentru salvarea unor persoane aflate pe autoturisme blocate în apa, între Boian și Bazna, ca urmare a unei viituri.

UPDATE 5 – Inundații și la Mediaș
Pompierii din cadrul Secției Mediaș intervin pentru evacuarea apei din trei subsoluri inundate în localitatea Târnava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Târnava.

UPDATE 4 – Cod prelungit din nou
Codul portocaliu de precipitații a fost prelungit pana la ora 19.40.

UPDATE 3 – Inundații și la Copșa Mică
Un echipaj de pompieri din cadrul Secției Mediaș împreună cu Serviciul Voluntar Copșa Mică intervin în localitatea Copșa Mică pentru evacuarea apei dintr-un subsol și din curtea unei locuințe.update foto cod portocaliu de ploi torențiale în 20 de localități din județul sibiu. sunt deja inundații!

UPDATE 2 – Cod prelungit până la 19.00
Codul portocaliu a fost prelungit până la 19.00 pentru localitățile Copșa Mică, Șeica Mare, Ocna Sibiului, Axente Sever, Bazna, Slimnic, Loamneș, Târnava, Micăsasa, Păuca, Valea Viilor, Șeica Mică și Ludoș.

UPDATE 1 – Inundații în două localități
ISU Sibiu a anunțat că trei echipaje de pompieri intervin cu motopompe și autospeciale pentru evacuarea apei din subsolurile a trei locuințe de pe raza localităților Șura Mică și Săcel. Alături de pompieri se afla și Serviciile voluntare pentru Situații de urgenta ale localităților respective.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Codul vizează municipiul Sibiu, Cisnădie, Săliște, Rășinari, Șelimbăr, Ocna Sibiului, Jina, Miercurea Sibiului, Slimnic, Gura Râului, Loamneș, Orlat, Poiana Sibiului, Cristian, Șura Mare, Păuca, Șura Mică, Tilișca, Poplaca, Apoldu de Jos și Ludoș, precum și zona de munte de peste cota 1800 m. Se vor semnala averse ce vor avea caracter torențial și vor cumula local 35-40 l/mp, grindină dimensiuni mici și izolat medii, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea și aspect de vijelie, descărcări electrice.

Ultima oră

Comentariul meu