accident la avrig - șofer era beat și fără permis și a fugit!

Accidentul rutier s-a produs duminică pe strada Șerbota din orașul Avrig. Șoferul vinovat a avut o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr din localitate, în vârstă de 21 ani, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe un sector de drum în curbă, iar pe fondul vitezei neadaptate a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unei imobil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unuia dintre pasageri. În urma accidentului rutier conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fiind identificat și condus ulterior la Spitalul Clinic de Urgență Sibiu pentru recoltarea de probe biologice și îngrijiri medicale.
În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335 alin. 1 din Codul Penal; “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 336 alin. 1 din Codul Penal; “vătămare corporală din culpă” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal și “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 338 din Codul Penal. De asemenea s-a deschis dosar penal și pentru săvârșirea infracțiunii de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335 alin. 3 din Codul Penal. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu