diana fufezan și ali deac pleacă la londra cu spectacolul „behind the wall”

Recent întorși de la Palermo, Italia, actorii Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Diana Fufezan și Ali Deac, pleacă la Londra, unde prezintă sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 15:30 (ora României) spectacolul „Behind the wall” în cadrul „Night of Festivals London”.

Spectacolul, parte din proiectul VOICES (Voices of Solidarity), proiect finanțat prin Programul Europa Creativă al Uniunii Europene, a avut premiera în cadrul FITS 2018.
„Spectacolul acesta pentru care am lucrat alături de artistul grafic Dan Perjovschi și de actorii TNRS Diana Fufezan, Ali Deac și Claudiu Urse ne-a adus tuturor multă emoție și ne-a încărcat cu și mai multe emoții de fiecare dată când l-am jucat. Este un spectacol care tratează tema migrației, inspirat de interviurile unor refugiați din Siria, Afganistan, Republica Democrată Congo, Somalia și România. Foarte emoționantă a fost cea mai recentă reprezentație cu acest spectacol, din Palermo, unde am performat pentru publicul țintă al acestui proiect. Sper ca și prin efortul nostru artistic percepția noastră a tuturor despre migranți să se îmbunătățească puțin, pentru că dincolo de a aparține sau nu unui spațiui geografic, suntem cu toții oameni.” Adrian Bârză – Cârstea, coregraf.

Echipa artistică a spectacolului „Behind the wall”:
Concept şi coregrafie: Adriana Bârză – Cârstea
Artist grafic: Dan Perjovschi
Muzica: Claudiu Urse
Performeri: Diana Fufezan, Ali Deac
Manager de proiect: Ioana Băilă (Paștiu)

Ultima oră

Comentariul meu