video - sibiul bate obrazul celor de la gaz metan – ”mi-ar fi rușine să vin cu asemenea argumente...”

Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, a explicat într-un interviu acordat joi după amiază pentru Ora de Sibiu, că motivele invocate de cei de la Gaz Metan vizavi de refuzul de a lăsa Sibiul să joace la Mediaș, sunt puerile.

Teodor Birț știe cine este omul care se opune categoric ca Sibiul să joace la Mediaș. Președintele Gazului, Ioan Mărginean, este cel care ține cu tot dinadinsul ca FC Hermannstadt să nu evolueze pe stadionul medieșean. ”Sunt motive puerile cele invocate de cei de la Gaz Metan Mediaș. Președintele clubului spune ceea ce spune. Sincer mie mi-ar fi rușine să vin cu asemenea argumente. Dacă stăm să ne gândim suntem din același județ și ar trebuie să fie un lucru bun și să ne mândrim că avem două echipe în liga 1 din județul Sibiu și să ne ajutăm unii pe alții. Dar poate până la urmă o să reușim o soluție. Eu nu abandonez nici o variantă. Atâta timp cât am o mică speranță încerc să o fructific pentru că sunt conștient că Mediașul ar fi mult mai ușor de accesat de sibieni decât Tg. Mureș”, a spus joi, Teodor Birț.
CITIȚI ȘI: VIDEO – Explicații de la Mediaș pentru FC Hermannstadt. ’’Limoniu’’ își dă arama pe față
Acesta le-a făcut și o ”urare” celor de la Gaz Metan. ”Îmi doresc tare mult ca în a II-a parte a campionatului să nu fim în aceeaiși competiție ca să zic așa și ei să rămână unde au fost și sezonul trecut să se lupte pentru evitarea retrogradării”.
Vedeți mai jos interviul acordat de Teodor Birț.

Reamintim că FC Hermannstadt este nevoită să joace cel puțin patru meciuri considerate ca fiind acasă, în alt oraș, deoarece stadionul Municipal este în plin proces de remodelare și reconstrucție.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu