update - turistă căzută într-o râpă în munții din județul sibiu. intervin salvamontiștii
Foto Arhivă

O turistă poloneză, în vârstă de 34 de ani, a căzut într-o râpă, între vârful Șerbota și cabana Negoiu. Turista este conștienta și prezintă traumatisme la un membru superior și inferior.

UPDATE
Echipajul Salvamont a ajuns la victimă. Aceasta va fi coborâtă la Cabana Negoiu și în continuare la cariera de piatră Valea Porumbacului. Timpul estimativ de predare la echipajul de prim – ajutor este de 6-7 ore, potrivit informațiilor furnizate de Salvamont. Condițiile meteo nu permit intervenția elicopterului Smurd.

ȘTIREA INIȚIALĂ
ISU Sibiu a anunțat echipa Salvamont Sibiu, care se va deplasa în zona respectivă. Femeia era însoțită de un bărbat, care a anunțat prin 112 situația de urgență și menține legătura cu aceasta. ISU Sibiu a prealertat elicopterul Smurd și este pregătit sa intervină cu o ambulanță Smurd pentru acordarea primul-ajutor medical, după ce victima va fi recuperată. Din informațiile furnizate de apelant, victima se afla la o distanță de aproximativ 100 metri de locul în care se afla inițial. Turista se afla într-un grup de patru persoane. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu