foto sibienii morți înecați în germania – tinerii sunt din poiana sibiului
Costel și Ghiță au murit înecați în fluviul Elba. Sursa foto - Facebook

Durere mare în Mărginimea Sibiului. Cei doi tineri de 23 și 25 de ani care s-au înecat în râul Elba în Germania, sunt originari din comuna Poiana Sibiului. Costel și Ghiță se aflau la muncă în landul Niedersachsen – Saxonia Inferioară.

Vestea că doi băieți tineri au murit înecați în fluviul Elba, a căzut ca un trăznet peste comunitatea din Poiana Sibiului. Cei doi tineri, unul de 23 de ani și celălalt de 25 de ani, s-au înecat duminică, în landul Niedersachsen – Saxonia Inferioară din Germania. Gheorghe Ghiță și Costel Adam, au vrut să se răcorească în fluviul Elba, după o săpămână de muncă. Familiile și prietenii de acasă ai celor doi tineri, sunt sfâșiați de durere. Nici acum nu cred că cei doi tineri au murit înecați. Pe conturile de pe rețelele de socializare ale celor doi, ”curg” zeci de mesaje de condoleanțe de la cei care i-au cunoscut.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Doi sibieni s-au înecat în fluviul Elba, la Hamburg – Erau în ziua lor liberă de la cules de fructe
Costel și Ghiță erau plecați la muncă, la cules de cireșe la o fermă din nordul Germaniei. Au vrut doar să se răcorească și s-au aruncat să facă baie în Elba, în zona districtului Bassenfleth.

foto sibienii morți înecați în germania – tinerii sunt din poiana sibiului
Un elicopter specializat a fost folosit pentru căutarea celor doi sibieni dispăruți

Tragedia s-a petrecut duminică, 15 iulie, în jurul orei 17.30. Martorii au auzit strigăte puternice și au văzut că cei doi bărbați au coborât în râu. Un al treilea sibian a reușit să se salveze și să iasă din apă. Fluviul Elba este cunoscut pentru curenții săi puternici, astfel de evenimente tragice fiind destul de obișnuite în acea zonă. Vedeți AICI fotografii de la fața locului și mai multe detalii!

Ultima oră

Comentariul meu