video - explicații de la mediaș pentru fc hermannstadt. ’’limoniu’’ își dă arama pe față

Președintele lui Gaz Metan Mediaș a invocat câteva motive mai mult decât puerile legat de refuzul de a lăsa pe FC Hermannstadt ca să joace pe arena din urbea de pe Târnava Mare. Ioan Mărginean și-a dat însă până la urmă arama pe față.

Teatru de doi bani! Așa se poate numi declarația de marți a președintelui celor de la Gaz Metan Mediaș. ’’Limoniu’’ a explicat printr-o exprimare ’’de baltă’’, de ce Mediașul nu vrea să lase pe FC Hermannstadt să joace pe stadionul unde evoluează Gaz Metan. ’’Eu am jucat cu U Cluj aici (n.r. – U Cluj a jucat mai multe meciuri de acasă în liga 1, în timp ce se construia stadionul din Cluj). Nu era deloc comod, ca să joace două echipe pe același stadion. (..) Eu am mai făcut odată rău clubului. E mult pentru mine. Aici trăiesc..’’, a spun marți oficialul medieșenilor.

CITIȚI ȘI: Se pun în vânzare bilete pentru meciul FC Hermannstadt – Sepsi. Prețuri accesibile

Invocă starea gazonului
După ce s-a lăudat că a ajutat Sibiul, acesta a spus că de fapt motivul pentru care Sibiul are interzis la Mediaș este starea gazonului. ’’Vara trecută i-am ajutat cu jucătorii. (..) M-au abordat diverși de pe la club de acolo. (..) Acest gazon nu mai ține. Noi intrăm azi prima dată pe el. (..) Are opt ani de zile și e tot mai greu pentru că a îmbătrânit. Să îmi spună mie Sibiul cu ce am greșit…’’ a mai spus oficialul medieșean.
La final și-a dat însă arama pe față și a dat de înțeles că e o ambiție personală a sa legat de acest refuz pentru FC Hermannstadt. ’’Sunt singurul om care că spune cu inima în palmă. E mai aproape inima decât cămașa..’’, a conchis ’’Limoniu’’.

Urmăriți mai sus declarațiile video, de la minutul 6.10.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ca medieșean nu pot să-i urez decât să îi fie rușine. Cum să nu îți ajuți vecinii? Era un câștig inclusiv pentru oraș.

  2. Totdeauna au avut mediesenii un cui impotriva celor din Sibiu, dar oare cine se cred – ar trebui ca Consiliul judetean sa intervina !

  3. Daca-i adevarat atunci sa-i fie rusine asta nu-i patriot, Pacat ca o astfel de atitudine umbreste relatia sibienilor cu mediesenii.