weekend-ul șoferilor beți la volan în sibiu - sunt foarte mulți
Foto: Arhivă

Polițiștii de la rutieră trag mereu semnale de alarmă în ceea ce privește șofatul sub influența alcoolului. Dar se pare că o parte dintre șoferi nu îi aud sau nu îi ascultă, așa că se urcă la volan chiar dacă au băut ceva înainte. Și n acest week-end au fost cu zecile.

Astfel, la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 04,30, pe DJ 106 J, în comuna Gura Râului, polițiștii au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Cristian, al cărui rezultat la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 09,00, pe DJ 106, în localitatea Brădeni, polițiștii au verificat alcoolscopic un brașovean în vârstă de 49 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare. Întrucât rezultatul testării a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 19,30, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului, de această dată în municipiul Sibiu, pe strada Octavian Goga.
Este vorba despre un sibian în vârstă de 39 de ani, rezultatul afișat pe etilotest fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.Polițiștii au deschis dosar penal conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 23,55, tot în municipiul Sibiu, pe strada Autogării, un localnic în vârstă de 36 de ani a fost depistat conducând un autoturism având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele sibianului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu