se pun în vânzare bilete pentru meciul fc hermannstadt - sepsi. prețuri accesibile

Clubul sibian pune miercuri în vânzare bilete pentru partida FC Hermannstadt – ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Prețurile încep de la zece lei, iar partida se joacă sâmbătă, 21 iulie, la Tg Mureș, de la 18.00.

FC Hermannstadt pune în vânzare bilete pentru meciul de sâmbătă. Mai întâi se vor vinde bilete on-line, începând de luni după amiază, după care miercuri acestea se vor putea achiziționa și de la stadionul Municipal. Prețurile încep de la zece lei. ’’Va fi un sector rezervat pentru suporterii de la Sibiu. Acolo biletul costă 10 lei și se pot cumpăra doar de la Sibiu’’, a explicat Teodor Birț, președinte la FC Hermannstadt.
Biletele ce se vor vinde la stadionul Transil Tg Mureș vor avea următoarele prețuri: Peluză – 10 lei, Tribuna 1 – 20 lei, Tribuna 0 – 30 de lei.
Altfel fanii care nu pot face deplasarea cu mașinile proprii la Mureș, vor putea să se deplaseze la meciul de sâmbătă cu câteva autocare puse la dispoziție de FC Hermannstadt. ’’Vom anunța zilele viitoare de unde și cum pleacă aceste autocare’’, a mai spus Teodor Birț pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu