scandalul cu împușcături de la backyard party- explicațiile lui ’’sfarmă piatră’’ și vasinca
Sursa foto: Andrei Vasinca - Profil public Facebook

Cunoscutul sportiv și antrenor Adrian Mihai, poreclit și ”Sfarmă-Piatră” a fost implicat duminică noapte într-un incident cu bătăi, pistoale și poliție. La lumina zilei însă lucrurile par să se limpezească, mai ales că cel care l-a acuzat de lovire, chiar Andrei Vasinca, sportivul pe care îl antrenează, spune că își va retrage plângerea.

Explicațiile lui Sfarmă-Piatră
Adrian Mihai, care este și patronul firmei de securitate Assault Security, este acuzat că duminică l-a bătut pe Andrei Vasinca, unul dintre sportivii pe care îi antrenează în cadrul clubului Kudokai, după care ar fi tras cu pistolul. Mihai are însă o altă variantă. ”Da, este adevărat că ne-am certat. Ne-am întâlnit întâmplător la petrecere, eu știam că el este acasă, se odihnește. Este sportiv, are meciuri, deci trebuia să fie la odihnă. De aici au pornit discuțiile, dar nu ne-am bătut. Ne-am împins de câteva ori, și atât”, a declarat Adrian Mihai pentru Ora de Sibiu.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineața, în jurul orei 5, la finalul unui Backyard Party din zona Șelimbăr.

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT DUMINICĂ LA BACKYARD PARTY

Cât despre incidentul cu pistolul, există și aici o explicație. ”Pistolul s-a descărcat accidental. Nicidecum nu am tras înspre Andrei. După discuție eu am plecat către mașină, care era parcată la liziera pădurii. Înainte de a urca în mașină mi-am verificat pistolul, moment în care s-a descărcat. Nu am tras în nimeni”, a povestit Adrian Mihai.
Adrian Mihai deține pistolul neletal în mod legal.

O altă variantă
Imediat după incident a fost chemată poliția. Cel care a sunat la numărul de urgență a fost chiar Andrei Vasinca, el declarându-le polițiștilor că a fost bătut de Adrian Mihai. Luni însă, lucrurile stau altfel. ”S-a întâmplat ce v-a spus antrenorul meu. Am avut discuții, dar atât. Am vorbit, o să îmi retrag plângerea”, a spus sportivul.
Până atunci însă, polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru lovire și respectiv uz de armă neletală, fără drept. „Cercetările continuă la nivelul SAESP Sibiu, sub indrumarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sibiu, in vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest incident”, au explicat cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu