lucrările de la stadionul municipal – când va juca acasă fc hermannstadt
O peluză și jumătate din tribuna a II-a au fost deja demolate. Foto: FC Hermannstadt / Pagina Oficială de Facebook

Președintele clubului sibian proaspăt promovat în liga 1, merge aproape zilnic la stadionul Municipal pentru a vedea cum decurg lucrările. FC Hermannstadt speră ca din septembrie echipa să poată evolua aici pe teren propriu.

Sibiul râde cu un ochi și plânge deocamdată cu celălalt. Echipa FC Hermannstadt e în liga 1, dar nu poate să joace deocamdată acasă pentru că stadionul Municipal e un adevărat șantier. Lucrările minime care trebuie făcute pentru ca Sibiul să joace meciurile de acasă din liga 1, aici, sunt departe de a fi în grafic. Oamenii au văzut la amicalul de sâmbăta trecută cu FC Timișoara că s-a reușit în sfârșit demolarea tribunelor de pământ, dar în rest lucrările sunt încă departe de a fi în graficul dorit. Președintele lui FC Hermannstadt e totuși optimist și speră ca echipa pregătită de Alex Pelici să nu joace mai mult de 4-5 meciuri considerate acasă, în alt oraș. ”Teoretic firma care execută lucrările minime care să ne permită să jucăm aici, ar putea să facă acest lucru în maxim două luni. Dacă se lucrează așa cum trebuie, atunci termină. Dacă nu… Atunci e dificil”, a spus Birț. Oficialul sibian spune însă că și dacă vremea va fi bună, la toamnă FC Hermannstadt o să joace acasă. ”Sper ca în septembrie să jucăm la Sibiu”, a mai spus oficialul pentru Ora de Sibiu.

CITIȚI ȘI: Se pun în vânzare bilete pentru meciul FC Hermannstadt – Sepsi. Prețuri accesibile

La Mureș deocamdată. Varianta Mediaș, în impas
Primul meci oficial în liga 1 îl jucăm la Tg. Mureș, acolo unde cei de la FC Hermannstadt au găsit înțelegere spre deosebire de Mediaș. Chiar dacă nu au confirmat, cei de la Sibiu s-au lovit în discuțiile cu cei de la Gaz Metan de o reticență totală a actualului președinte, Ioan Mărginean. Surse de încredere au explicat pentru oradesibiu.ro, că ”Albanezul” a fost împotriva evoluției Sibiului la Mediaș și a avut chiar și o atitudine ostilă la negocierile cu conducerea FC Hermannstadt. Chiar și așa însă se pare că s-ar putea ca FC Hermannstadt să găsească soluția de a juca la Mediaș, sibienii având în acest sens și sprijinul autorităților locale medieșene. În următoarea perioadă se va anunța dacă se ajunge la un numitor comun.
Până atunci primul meci oficial, cel de pe 21 iulie, cu Sepsi, se joacă la Tg. Mureș. Clubul sibian a stabilit luni prețurile biletelor pentru acest meci. Detalii, AICI!

Ultima oră

Comentariul meu