fc hermannstadt continuă transferurile – câți jucători mai vin la sibiu

Gruparea sibiană nu definitivat încă lotul de jucători pentru liga 1. Antrenorul Alex Pelici o să mai primească întăriri în perioada următoare. La Sibiu este așteptat și un jucător din America de Sud.

După ce i-a transferat pe Gabriel Company Vives, Alexandru Dandea, Tsoumou Juvhel, Ilja Antonov, Jordan N’Kololo, Răzvan Began și Bruno Chalkiadakis multă lume ar fi crezut că Fc Hermannstadt a terminat perioada de achiziții.
Chiar dacă liga 1 începe în weekend, sibienii nu stau degeaba și mai caută să aducă jucători. ”Nu am terminat transferurile. Mai avem nevoie de ceva întăriri. Până în trei septembrie când se încheie oficial perioada de transferuri, vor mai fi aduși jucători”, a explicat pentru Ora de Sibiu, președintele clubului, Teodor Birț.

VEZI ȘI: Lucrările de la stadionul Municipal – Când va juca ACASĂ FC Hermannstadt
Prioritară este aducerea unui fundaș central și este posibil ca acesta să ajungă chiar zilele viitoare la Sibiu. Se pare că este un jucător sud american. Maxim patru jucători vor mai fi transferați, iar aceștia vor fi fundași centrali și jucători care să evolueze în benzile laterale. Altfel alături de FC Hermannstadt a mai sosit un sponsor. Cei de la Cotnari vor susține financiar clubul proaspăt promovat în liga 1.
CITIȚI ȘI: Se pun în vânzare bilete pentru meciul FC Hermannstadt – Sepsi. Prețuri accesibile
Reamintim că FC Hermannstadt debutează în primul sezon, sâmbătă 21 iulie, cu Sepsi. Partida se joacă la Tg. Mureș, deoarece stadionul Municipal din Sibiu este în plin proces de modernizare. Clubul sibian a stabilit luni prețurile biletelor pentru acest meci. Detalii, AICI!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu