de weekend - câți șoferi au prins polițiștii sibieni fără permis la volan

Șoferii care se urcă la volan deși nu au permis de conducere nu sunt nici ei puțini. Unii încalcă doar această regulă rutieră, alții însă plusează: pe lângă faptul că nu au permis au consumat și alcool înainte de a șofa sau trec mult peste pragul de viteză legală.

Astfel, la data de 14 iulie, în jurul orei 09,30, în localitatea Porumbacu de Jos, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 27 de ani.
În urma verificărilor efectuate și a testării alcoolscopice, s-a constatat că persoana în cauză nu deține permis și are o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 00,10, în municipiul Sibiu, pe strada Octavian Goga, un sibian în vârstă de 26 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 10,45, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto care circula cu viteza de 82 km/h pe Calea Dumbrăvii, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan, un bărbat de 26 de ani, din jud. Vâlcea, nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare conform art. 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

 

Ultima oră

Comentariul meu