foto biciclete furate în plină zi din parcare la mall în sibiu - hoții sunt greu de prins

Doi tineri din Sibiu au rămas fără biciclete după o plimbare la Shopping City Sibiu. Mai exact, nu le-au mai găsit după ce au ieșit din magazin. Hoții sunt greu de prins pentru că nu funcționează camerele de supraveghere video din zona respectivă.

Miercuri, cei doi și-au parcat bicicletele în locul special amenajat din parcarea mall-ului. Când au ieșit însă, au avut surpriza neplăcută de a nu le mai găsi. ”Miercuri, în jurul orei 14, ni s-au furat bicicletele. Erau legate, nu le-am lăsat așa, la întâmplare. Bicicleta mea costă 1800 de lei, iar cea a prietenului 700 de lei”, spune Valentin Bîldea, unul dintre tinerii păgubiți.
Cei doi au anunțat poliția și securitatea complexului. Doar că au aflat că sistemul de supraveghere nu funcționează, iar în acest caz nici speranța lor de a-și recupera bicicletele nu este prea mare. ”Se per că supravegherea video don parcare nu funcționează de ceva vreme, pentru că atunci când eram acolo cu poliția a trecut un biciclist care ne-a spus că și lui i s-a furat bicicleta tot de acolo, iar la acel moment și li i s-a spus că sistemul video nu funcționează. În acest caz și polițiștii ne-au spus că nu prea au ce face, pentru că nu au de unde porni ancheta, fără o filmare”, spune Valentin.
Așa că dacă aveți drum pe la mall ar fi bine ori să mergeți cu mașina, ori cu autobuzul, pentru că, se pare, bicicletele au trecere la hoții din zonă.

Ultima oră

Comentariul meu