weekend-ul evenimentelor de excepție la sibiu - recomandări de distracție și timp liber

Încă un final de săptămână stă să înceapă, iar dacă e să luăm în considerare ce spun meteorologii, va fi unul cu ceva grade în plus față de zilele trecute. Așa că va fi o vreme numai bună pentru plimbare, dar și una care să te îmbie la distracție. Și lisat de unde puteți alege e destul de lungă.

Ca să vă meargă bine tot week-end-ul ar trebui să îl începeți în Cotton Pub by Night. Vineri e programată o petrecere care nu are cum să fie altfel decât reușită. Și asta pentru că invitat special e DJ Kiki Barnu care va ști cum și ce să facă pentru ca distracția să fie maximă. Petrecerea începe pe terasă, după care se va muta în pub. Intrarea este liberă, dar ar fi bine să vă faceți totuși o rezervare la 0752 268 866.

weekend-ul evenimentelor de excepție la sibiu - recomandări de distracție și timp liber

Seria de concerte ”Vinerea Verde” continuă la Biserica Evanghelică. Până la sfârșitul lunii august, în fiecare vineri, concertele încep la ora 12:15. Acestea vor fi susţinute în Ferula Bisericii (partea din spate a Bisericii). Biletul de intrarea este de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Ferula Bisericii.

ASTRA Multicultural este fără doar și poate evenimentul care va marca acest final de săptămână. A început de joi, dar va continua până duminică. Așa că Muzeul în Aer Liber din Dumbrava este locul de vizitat zilele acestea, iar detalii despre ce se va întâmpla acolo, aflați de aici.

weekend-ul evenimentelor de excepție la sibiu - recomandări de distracție și timp liber

În cadrul evenimentului ASTRA Multicultural va avea loc si Festivalul Filmului European. De vineri până sâmbătă veți avea ocazia să vizionați filme de excepție. Care sunt acestea și programul, aici.

Povestea Prințesei Deocheate” este spectacolul Teatrului Radu Stanca ce se va juca vineri și sâmbătă seara la Fabrica de Cultură. Ambele reprezentații vor începe la ora 19 și vor dura aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o piesă nerecomandată tinerilor sub 16 ani. Un bilet costă 40 și 50 de lei.

Cei mai buni designeri români vin acest an la Sibiu pentru a își prezenta cele mai noi colecții și tendințe în modă. Noutatea de anul acesta este că în ambele zile vor fi prezentări în Piața Mare Sibiu. Sibiu Fashion Days, se desfășoară în 13-14 iulie în Piața Mare. Detalii, AICI!weekend-ul evenimentelor de excepție la sibiu - recomandări de distracție și timp liber

Florile Oltului” este evenimentul anului la Avrig. Va fi muzică populară, mâncare gustoasă, concurs de interpretare, dansuri populare….Ce mai, sâmbătă și duminică se anunță a fi zile pline de voie bună. Programul evenimentului, aici.

Spectacolul ”Un tramvai numit Popescu” se joacă din nou în tramvaiul care face legătura între Sibiu și Rășinari. Duminică va avea loc o nouă reprezentație, de la ora 13. Îmbarcarea și debarcarea spectatorilor se vor face din stația de tramvai din zona Grădinii Zoologice Sibiu. Detalii despre piesă, aici.

Ultima oră

Comentariul meu