designeri români de top își prezintă creațiile în piața mare - începe sibiu fashion days

Cei mai buni designeri români vin acest an la Sibiu pentru a își prezenta cele mai noi colecții și tendințe în modă. Noutatea de anul acesta este că în ambele zile vor fi prezentări în Piața Mare Sibiu.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, Sibiu Fashion Days, se desfășoară în 13-14 iulie în Piața Mare. Vineri și sâmbătă publicul sibian și nu numai este invitat la două evenimente inedite de fashion. Organizatorii își propun să prezinte publicului cele mai actuale trend-uri ale designer-ilor români în 2018. Practic Piața Mare se va transforma într-un festival de modă, cu workshop-uri de make-up, hair-styling și show-room în care designerii pot să își prezinte colecțiile tuturor femeilor din Sibiu, pasionate de frumos. Accesul la eveniment este gratuit
PROGRAM:
Vineri, 13 iulie
– Prezentarea noilor colecții din 2018 semnate de Ștefan Musca, Andreea Veneciuc, Felba Design, Cosette, Carolina D și Curly Boutique pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu & Mr.Saxi.
Sambata, 14 iulie
– Prezentarea noilor colecții din 2018 semnate de Kinga Varga, Nagun, Mineli, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Anemona Stanchi și Cati Dogaru pe muzica mixată de Alex Zara Dj.
„Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradițe pentru orașul nostru. Muzica și culorile din prezentările de modă, creează în Piața Mare o stare de basm pe care o trăiesc toți cei prezenți la eveniment’’, spune Liliana Tempean, Organizator Sibiu Fashion Days.

Ultima oră

Comentariul meu