refuzul celor de la gaz metan de a lăsa fc hermannstadt să joace la mediaș - ”limoniu” ia presa peste picior

Președintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, s-a arătat iritat de faptul că un jurnalist de la Sibiu a îndrăznit să îl sune și să îl chestioneze legat de faptul că Mediașul nu permite celor de la FC Hermannstadt să joace câteva meciuri pe arena din urbea de pe Târnava Mare. ”Limoniu” a luat ”foc” la telefon.

Gaz Metan Mediaș a beneficiat de sprijin necondiționat în 2010 din partea Sibiului. Atunci i s-a permis echipei medieșene să joace mai multe meciuri pe stadionul Municipal și asta pentru că actualul stadion se afla în proces de modernizare. Sibienii i-au primis cu inima deschisă și au susținut gruparea la care atunci evolua și Eric de Oliveira, ca pe una a orașului.refuzul celor de la gaz metan de a lăsa fc hermannstadt să joace la mediaș - ”limoniu” ia presa peste piciorAcum la opt ani distanță Mediașul dă o palmă nemeritată fotbalului sibian. În loc să întoarcă serviciul și să ajute pe cei de la FC Hermannstadt, medieșenii au preferat să dea mai degrabă un șut în fund grupării pregătită de Alex Pelici. Gaz-ul nu a fost de acord ca Sibiul să dispute 3-4 partide din liga 1, considerate ”acasă”, pe stadionul din Mediaș. ” În jurul Sibiului, pe o rază de 150 de kilometri, nu găsim un stadion care să poată fi omologat. (..). La Mediaș, unde ar fi fost cel mai aproape și unde stadionul ar fi avut condițiile cele mai bune, nu suntem primiți, iar cei de la Gaz Metan se opun ca noi să mergem acolo”, a spus marți Teodor Birț, președintele lui FC Hermannstadt.refuzul celor de la gaz metan de a lăsa fc hermannstadt să joace la mediaș - ”limoniu” ia presa peste picior

CITEȘTE ȘI: VIDEO – FC Hermannstadt se mută temporar din Sibiu. Refuzați la Mediaș

Reacția Mediașului – Au închis telefonul în nas
Reporterii de la Ora de Sibiu și Ora de Mediaș au încercat în ultimele 24 de ore să ia o reacție oficială de la Gaz Metan Mediaș. Cum toată lumea din club evită să spună ceva legat de acest refuz, am încercat să vorbim despre acest lucru cu cel care este președinte al clubului, Ioan Mărginean. Reacția acestuia a fost una mai mult decât lipsită de diplomație și tact. ”Vă rog să nu mă deranjați. Nu ne cunoaștem. Nu asta e procedura…” a transmis acesta reporterului, iar mai apoi a închis nervos telefonul. Ulterior a revenit cu un sms și a transmis că se vor da declarații oficiale doar într-o conferință de presă. Surse apropiate clubului medieșean susțin că cei de la Gaz Metan se răzbună astfel pe faptul că Sibiul a ”îndrăznit” să îi elimine în sezonul trecut al Cupei României și pentru faptul că FC Hermannstadt le-a ”furat” câțiva jucători care acum se regăsesc în lotul echipei lui Alex Pelici.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Da, din păcate aceasta este îndoctrinarea sau manipularea înpotriva Sibiului de ani de zile nu de azi de mâine, din păcate o mentalitate atât de toxică nu se poate schimba peste noapte si nu trebuie să fie asa de supărați sibienii pe Medias sunt cazuri mai rele decât aceasta, de ex: eu sunt Mediesan , am revenit în țară si am înfințat un club de baschet pentru copii, după 6 luni de muncă am zis că este cazul să facem un schimb de experiență cu CSS stiind că, acesti copii fac baschet de mai mult timp, mai exact de peste 3 ani, trebuie să recunosc că nu aveau de unde să fie copii mei mai bine antrenați dar ambiția lor si susținerea din partea părinților a făcut mai mult decât ori si ce pe pământ si au câstigat meciul. Asta sa întâmplat la sfârsitul lui noiembrie ca în decembrie să nu mai primesc sala pentru a se antrena copii în ea. Deci vorbim de copii din Medias, nici decum de copii altor sate sau orase. Despre celelalte săli da, am fost refuzat sau mi sa pus un preț de 120 lei/oră, la 50 lei/lună cât era abonamentul unui copil, la 38 de copii si la minimul de 18 ore/lună mai trebuia să aduc bani de acasă …… Deci Respect Sibiu pentru ce ați făcut pentru Medias în 2010, SUCCES în Sport si în viața de zi cu zi iar nu în ultimul rând, când va veni vremea ca Mediasul să ceară ajutor, dațile acel ajutor si arătațile ce înseamnă fair play! Vă mulțumesc pentru înțelegere!!! Hai Sibiu!!!