patru sibieni arestați pentru furt de țeavă de cupru. sunt în arestul ipj sibiu

Patru tineri cu vârste între 17 și 24 de ani au fost reținuți de polițiști la Sibiu. Aceștia sunt acuzați că au furat peste 40 de kilograme de țeavă de cupru dintr-un magazin specializat din oraș.

La data de 10 iulie, patru sibieni au fost reținuți, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În continuarea cercetărilor privind infracțiunea de furt calificat săvârșită în dauna unei societăți comerciale din municipiul Sibiu din incinta căreia, în noaptea de 24/25 iunie a.c., persoane necunoscute au sustras aproximativ 40 kg de țeavă de cupru, în valoare de 6.000 de lei, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și prins patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, domiciliați în județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea faptei care face obiectul dosarului penal.
Față de cei patru sibieni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu